Ontdek waarom feestzanger Roel bij u op het feest moet staan

Feestzanger Roel uitgegroeid tot een gerespecteerd feestzanger & presentator . Dit is door hard werken, veel studeren en veel investeren tot stand gekomen en dat werpt nu zijn vruchten af. De naamsbekendheid groeit in een gestaag tempo door Nederland.

  • Veel van zijn nummers worden gedraaid op Radionl, Tv-Oranje en andere stations door het hele land..
  • Zijn repertoire is uiterst divers: naast het levenslied en skihut feestnummers, zijn mooie engelse ballads en engels up-tempo werk standaard in het repertoire opgenomen.
  • Oude en nieuwe hits gemengd, en dan nog zijn specialiteit " eigen medleys" vormen een brede basis voor een knallend feest van tien tot tachtig.
  • Omdat Roel een breed repertoire heeft van meer dan 700 nummers maakt hij regelmatig gebruik van de autocue, dit zodat er meer hits de avond voorbij zullen draaien.
  • Boek snel, vol is vol
  • Uw gasten zullen er nog lang over napreten


Neem contact op voor meer info

Bel ons op 075-6707312of gebruik onderstaand formulier:

De Feestzanger voor uw feest

In deze blokken kun je extra informatie plaatsen over je product of dienst. Probeer ervoor te zorgen dat je voor de hand liggende bezwaren wegneemt bij je bezoeker door dit reeds in jouw teksten (op een positieve manier) te verwerken.

Een andere goede manier waar je deze blokken voor kunt gebruiken is om er een testimonial in te plaatsen.

Feest zoals Feest bedoeld is. Feestzanger Roel.

Ook is Roel als 'feestzanger' beschikbaar met een set (30+ minuten) met uitsluitend Hazes repertoire zoals: 'Hij gelooft in mij', 'Bloed, zweet en tranen', 'een Vriend', 'de Vlieger' e.a.

Waar zijn de 'Frogers' en ' van de Booms ' van weleer? Wie biedt een voordeliger alternatief voor de toppers ?

Roel biedt als feestzanger het Hollandse maar ook Engelse knallers weer een echt feest met pit op de podia!

Wilt u meer informatie: kijk dan rustig rond op de website en neem bij vragen vrijblijvend contact met Roel op!

De feestzanger voor Nederland. Uw feest een FEEST

Roel van der Wielen werd in Sittard geboren en Getogen in 1970 groeide op in de Zaanstreek en opgevoed met de Amsterdamse stijl. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het zingen van het Nederlandse lied en de Engelse covers. Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft. Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere grote en kleine evenementen en was hij jaren lang de 1e presentator bij the karaoke mega tour.

Inmiddels is Roel uitgegroeid tot een gerespecteerd zanger & presentator . Dit is door hard werken, veel studeren en veel investeren tot stand gekomen en dat werpt nu zijn vruchten af. De naamsbekendheid groeit in een gestaag tempo door Nederland.


Feestzanger Roel

"Een onvergetelijke ervaring..."

Roel heeft ons bedrijfsfeest van een muzikale noot voorzien. Nog steeds krijg ik van collega's complimenten over het levendige feest van een paar maanden geleden! Dankjewel Roel!

- Anneke, Dokkum B.V.

"Wat een Gek..."

Roel Hij zet binnen de minuut de hele kroeg op z`n kop `t geweld barste los vanaf minuut 1

- Wim, Cafe t Schippertje.

"Onze bruiloft een blijvend feest..."

Nu nog als we de video`s terug kijken worden we blij. een sfeervol maar geweldig feest

- Esmee en Dirk-jan

Nu reserveren?

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot ………………

Neem direct contact op!