Page content

kerstavond Centrumbar Zaandam 24 december 2015

article content

kerstavond Centrumbar Zaandam 24 december 2015

Kerstavond in de Centrum bar Zaandam 24 december 2015

xmas-party

 

Roel zegt: niemand in de Zaanstreek hoeft een eenzame kerst

In november en december bereiden veel mensen zich voor op de feestdagen. Want de decembermaand is een gezellig drukke maand. Sinterklaas, kerstmis en oud op nieuw. Tenminste, voor de meeste mensen behoort dit een gezellige maand te zijn. Maar er zijn ook mensen die ontzettend opzien tegen de feestdagen, en met name de kerstdagen.  Café Centrumbar te Zaandam kan niet leven met deze gedachten ..

Ondernemen met de kerst

Wanneer er echt niemand is die even tijd vrij heeft met de feestdagen voor jou, dan zit er niks anders op er zelf het beste van te gaan maken. Bedenk ten eerste dat je zeker niet de enigste bent die alleen is met de kerst! Overal in Nederland zijn mensen te vinden die noodgedwongen alleen de kerst moeten doorbrengen. Misschien een schrale troost om dit te weten, maar je staat er zeker niet alleen voor. De Centrumbar te Zaandam gaat open voor jou….. GEEN EENZAME KERST DUS DIT JAAR….

 CETRUMBAR KERSTAVOND 2015kerstavond centrum bar christmas-party

vanaf 21.00 gaan we op 24 december 2015 los op de Centrumbar Christmas night , uiteraard is het een avond in het teken van Kerst maar ook alle feest en meezingers zullen voorbij komen…

de entree is geheel gratis en jij bent hier meer dan welkom… alleen of met partner… Wij kunnen niet wachten om jou daar te zien…. in je Kerstmannenpak, je elfenpakje, kerstvrouwen outfit, of gewoon als jezelf…

 

see you there.. kerstavond centrumbar Zaandam

vertel je vrienden wat je gaat doen! vertel ze dat jij gaat naar…. CENTRUMBAR CHRISTMAS EVE: Voor wie het kerstfeest associeert met plichtmatigheden en kiloknallerkalkoen is er goed nieuws!  We gooien de Stoelen en tafels aan de kant en hoppa, we hossen het overtollige eten er zo weer af! Een kerststal met fonkelende folk en onbedwingbare swing. De Centrumbar dompelt je onder in DE kerstfuif 2015 .. 

Roel

en als verrassing zal Erik van kruiselbergen daar ook zijn….en ook hij zal daar samen met Roel een flink feestje gaan bouwen..

ps: meld je vast aan op de  centrumbar facebookpagina…

Comment Section

0 reacties op “kerstavond Centrumbar Zaandam 24 december 2015

Plaats een reactie


*