Page content

live Koningsdag 2016 · Centrum Bar · Zaandam

article content

live Koningsdag 2016 · Centrum Bar · Zaandam

Koningsdag 2016 Zaandam

 live Koningsdag 2016 · Centrum Bar · Zaandam

 

live Koningsdag 2016 · Centrum Bar · Zaandam,

 

Koningsdag 2016 Zaandam

Roel & Erik “LIVE”

Samen met de bewoners van Zaandam  willen we van Koningsdag een mooi feest maken. Het is bovendien een geweldige gelegenheid om onze stad in de spotlight te zetten. Omdat u in de binnenstad woont, en misschien wel aan de route, krijgt u te maken met kansen én beperkingen.  De gemeente heeft in de week van 14 maart een aantal inloopbijeenkomsten gehouden, voor bewoners aan de route en overige bewoners van de binnenstad. Bezoekers haalden informatie op over het onder meer bereikbaarheid, veiligheid en het versieren van de binnenstad.

 

Echter de route naar de Centrumbar zal geheel vrij worden gehouden.

 

Samen met stad willen we van Koningsdag een mooi feest maken. Het is bovendien een geweldige gelegenheid om ons Zaanstad in de spotlight te zetten. We rekenen erop dat u als ondernemer ook een bijdrage levert aan dit evenement. Het biedt u kansen, maar er gelden ook beperkingen.

De Centrumbar heeft in deze  week een aantal inloopbijeenkomsten voor binnenstadondernemers gehouden. Bezoekers haalden informatie op over het onder meer bereikbaarheid, veiligheid, het plaatsen van het terras, Kortom alles staat klaar voor een groot feest..

 

 

CENTRUMBAR 2016 KONINGSDAG

KONINGSDAG CENTRUMBAR

Comment Section

0 reacties op “live Koningsdag 2016 · Centrum Bar · Zaandam

Plaats een reactie


*