Roel wie is dat?

De zomer komt er aan en dat is Roel zeker niet ontgaan. Met de zomerse clip krijgt men ook echt weer "zin in de zomer". Met de nieuwe zomerknaller wordt zijn repertoire met eigen nummers aangevuld met een feel good uptempo nummer. Na 'pappie loop toch niet zo snel' is dit weer een hele andere single, maar is wederom Roel weer op het lijf geschreven.

De Zaandammer Roel van der Wielen zit sinds kort weer heerlijk in z`n vel met een nieuwe relatie en mooie vooruitzichten en heeft dan ook nu al "zin in de zomer". “Het is dit keer een nummer dat blijft hangen en de meeste mensen een heerlijk swingend zomers gevoel geeft”. Ook is er voor dit nummer weer een videoclip gemaakt die ditmaal zijn gelijke niet kent.

"Zin in de zomer" is niet het enige nummer waar Roel momenteel mee bezig is. Het is de voorloper van een compleet album dat nog in de 2014 zal uitkomen en naast dit heerlijke zwoele uptempo zomernummer ook veel nieuwe eigen nummers zal bevatten. Net zoals zijn vorige singles "Pappie loop toch niet zo snel", “Wat een nacht” en “Wat een heerlijke dag”, werd ook deze voor Roel geproduceerd & geschreven door Jeroen Dirksen.

Roel van der Wielen werd in Sittard geboren en Getogen in 1970 groeide op in de Zaanstreek en opgevoed met de Amsterdamse stijl. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het zingen van het Nederlandse lied en de Engelse covers. Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft. Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere grote en kleine evenementen en was hij jaren lang de 1e presentator bij the karaoke mega tour.

Inmiddels is Roel uitgegroeid tot een gerespecteerd zanger & presentator . Dit is door hard werken, veel studeren en veel investeren tot stand gekomen en dat werpt nu zijn vruchten af. De naamsbekendheid groeit in een gestaag tempo door Nederland.

  • Veel van zijn nummers worden gedraaid op Radionl, Tv-Oranje en andere stations door het hele land..
  • Zijn repertoire is uiterst divers: naast het levenslied en skihut feestnummers, zijn mooie engelse ballads en engels up-tempo werk standaard in het repertoire opgenomen.
  • Oude en nieuwe hits gemengd, en dan nog zijn specialiteit " eigen medleys" vormen een brede basis voor een knallend feest van tien tot tachtig.
  • Omdat Roel een breed repertoire heeft van meer dan 700 nummers maakt hij regelmatig gebruik van de autocue, dit zodat er meer hits de avond voorbij zullen draaien.

Wij staan garant voor uw feest..

Neem contact op voor meer info

Bel voor boekingen of gebruik onderstaand formulier:

Boekingen

  • Op welke datum zou je Roel van der Wielen willen boeken? Let op: afhankelijk van beschikbaarheid
  • :