Page content

Zanger entertainer, Roel van der Wielen, Uw feest een feest

article content

Zanger entertainer, Roel van der Wielen, Uw feest een feest

Als het echt een feest moet zijn.

feestzangerZanger entertainer: De in Limburg geboren en in Zaanstad  getogen Roel van der Wielen is zanger en entertainer in hart en nieren. Hij tovert met gemak een heel orkest uit zijn apparatuur en vermaakt jong en oud op feesten, partijen, beurzen, borrels en bedrijfsfeesten. Informeer naar de mogelijkheden via het informatieformulier of stuur  Roel een e-mail voor meer informatie.

Van meezingers tot rustige achtergrondmuziek, van dansmuziek tot polonaise, van de jaren ’60 tot nu, Roel beheerst het en brengt het vol passie en enthousiasme. Deze zanger / entertainer / DJ heeft een breed repertoire en stelt de muzikale omlijsting van uw evenement graag in overleg met u samen.

Op zoek naar een zanger die tevens entertainer is? Roel Live Entertainment brengt zijn eigen geluid- en eventueel een lichtshow mee, hij krijgt altijd de voetjes van de vloer en beheerst een breed scala aan muzikale stijlen. Deze beroepsentertainer is zowel ’s avonds als overdag beschikbaar en werkt door heel het land.

Een rasechte zanger / entertainer, dat is Roel . Al meer dan 25  jaar maakt hij een feest van uw, partijen, borrels en beurzen op met zijn professionele show. Roel combineert live zang met DJ activiteiten. Voor een greep uit zijn repertoire, kijk op de pagina video- en geluidsfragmenten.

 

zanger Roel

Zanger entertainer, Roel van der Wielen, Uw feest een feest

Comment Section

0 reacties op “Zanger entertainer, Roel van der Wielen, Uw feest een feest

Plaats een reactie


*