Page content

Zanger huren

article content

Zanger huren

Roel van der Wielen

Logo roel van der wielen

Zanger huren, Hij is zeer geschikt voor uw bedrijfsborrel, personeelsfeest, ceremonie, bruiloft, jubileum feest, bedrijfsfeest en natuurlijk diverse andere feesten en partijen.

Zo wordt hij ook veel geboekt voor bruiloften, 12 en half jaar getrouwd feest of 25 jaar getrouwd etc. Ook de Abraham en Sarah feesten vindt hij geweldig om te mogen doen. Hadden we de tuinfeestjes al opgenoemd? Ook een diner dansant gaat hij niet uit de weg! Dit komt mede door het hele brede repertoire en het enthousiasme. Tuurlijk kunt u ook deze zanger huren.

Overal heeft hij al gestaan en met enorm veel succes, hij wil niets liever dan het dak eraf spelen. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van het soort feest.

Het repertoire is zeer breed van de jaren 50’/ 60′ / 70′ / 80′ / 90′ en ook (waar mogelijk) uit de zero’s. Het voordeel is dan dus ook dat hij met dit uitgebreide repertoire (bijna) overal past.  Rock / smartlappen / ballads / easy listening / rock and roll / pop / traditonal / nederpop / nederlandstalig / country het komt allemaal voorbij!

Gegarandeerd een Feest dus. Als zanger zingt hij uiteraard de bekende nummers die het goed doen op feesten en dat zult u merken ook.

U haalt professionals in huis voor een betaalbare prijs! Roel beschikt over kwalitatief zeer goede apparatuur wat ook niet onbelangrijk is! dus niet zomaar zanger huren maar “Roel ” huren.

Helaas is het onmogelijk alles te laten horen maar de onderstaande demo’s geven in ieder geval een redelijk goede indruk van de kwaliteiten van deze zanger.

 Feest zanger huren
  • Geluid al aanwezig of regelt u dit zelf?
  • per half uur of,
  • Avondvullend (verdeeld over 4 uur)

Comment Section

1 reactie op “Zanger huren


Door Happy Wouter op 5 mei 2017

Altijd de zanger die de sfeer op het juiste pijl weet te brengen. Een topper op elk muziek niveau.

Plaats een reactie


*