Page content

Zanger voor feest

article content

Zanger voor feest

Zanger voor feest

 

Op zoek naar een allround zanger voor uw feest of evenement? Roel van der Wielen  is al meer dan 25 jaar een veel gevraagde artiest die overal in het land optreedt. Wat voor live muziek u ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsuitje een discotheek of een Hollandse kroeg , Roel zal er een feest neerzetten. Entertainer, DJ en zanger  Roel zorgt altijd voor een geweldige party.

 

 

Met zijn uitgebreide en feestzanger Roel en kimberly hennipmanswingende repertoire krijgt Roel  iedereen op de dansvloer.

 

Van de jaren zestig tot en met de top 40, niets is hem onbekend. Roel is de perfecte keuze als u een zanger voor een verjaardags-, trouw- of ander feest zoekt. Ook kan hij u adviseren welke muziek het beste past.

 

Om van het geheel een echt spektakel te maken, neemt Roel zijn eigen professionele geluidssysteem mee. Eventueel met de bijbehorende spetterende lichtshow heeft deze zanger voor elke gelegenheid en feest alles in huis.

 

Roel treedt op voor ieder publiek en op elk gewenst moment van de dag en de week. Voor een gegarandeerd gezellige gebeurtenis boekt u nu de zanger voor uw feest.

 

100 % meezinggarantie

Comment Section

0 reacties op “Zanger voor feest

Plaats een reactie


*